ДТП на Рівненщині: Маршрутка знесла пост поліції (фото)

Напередодні на в'їзді до міста Сарни сталося зіткнення автомобіля Mazda CX-7 із маршрутним таксі, в результаті чого було пошкоджено спостережний пост поліції із нагляду за дорожнім рухом та припарковане поруч службове авто правоохоронців.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, у результаті інциденту чотири особи зазнали тілесних ушкоджень, передають Патріоти України.

"Слідчо-оперативна на місці події встановила, що 40-річний водій Mazda CX-7, житель Рокитнівського району, на перехресті з круговим рухом не надав переваги та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes-Benz, маршрутним таксі, під керуванням 35-річного жителя Сарненського району. Від удару автомобіль Mazda CX-7 відкинуло в бік, а маршрутне таксі за інерцією в’їхало та пошкодило спостережний пост поліції із нагляду за дорожнім рухом. Припарковане поруч службове авто зазнало незначних механічних пошкоджень," – розповіли правоохоронці.

Зауважимо, що внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири Mazda CX-7: 38-річна дружина водія та троє малолітніх дітей: 9-ти, 10-ти та 12-ти років. Однак потерпілі від госпіталізації відмовилися, відтак їм було надано медичну допомогу на місці.

У маршрутному таксі на момент аварії перебувало біля шести пасажирів. Ніхто зних не постраждав.

Наразі триває досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поміщено на території Сарненськоговідділу поліції.

Додамо, що водії за результатами тестів були тверезими.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...