Духовність скреп: У Криму сплюндрували аллею, висаджену в пам'ять жертв кемеровської трагедії (фото)

В окупованому Росією Криму вкрали дерева, які були посаджені в пам'ять про жертв смертельної пожежі в кемеровському ТЦ "Зимова вишня".

Про це повідомляє сайт "Примечания", передають Патріоти України.

Інцидент стався в місті Севастополь. Тут біля пам'ятника Тарасу Шевченку раніше були висаджені 64 туї - в пам'ять про кожну жертву кемеровської трагедії. Вночі 20 квітня 8 санженцев були вкрадені. Вартість кожного деревця оцінюється в три тисячі рублів.

Жителі міста припускають, що крадіжка дерев є "провокацією для розпалювання". Такі доводи повеселили користувачів мережі, які відзначають, що до окупації в Криму подібного не було.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...