"Дурень з тузами на погонах" - епітафія для кремлівського фюрера: "Путін фактично переграв всі карти. Він не може викидати стільки козирів", - директор Євразійської демократичної ініціативи

Країни Заходу вже знають, які інструменти використовує президент РФ Володимир Путін в інформаційній війні проти них. Послаблення політики втручання у вибори країн ЄС свідчить про те, що Путін практично використав всі карти.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK заявив Пітер Залмаєв, директор Євразійської демократичної ініціативи, передають Патріоти України.

«Ситуація з санкціями є свідченням того, що щось відбувається. Та протидія інформаційній війні, яку Путін веде проти України та Заходу свідчить, що люди вже про них знають. Путін фактично переграв всі карти. Він не може викидати стільки козирів, бо їх кількість в нього обмежена», – переконаний пан Залмаєв.

За словами експерта, ми бачили жорстке втручання в американські вибори та спробу втручання у французькі.

«А от на останніх виборах в Німеччині російського впливу не було в тому масштабі, в якому ми очікували. Це та територія, де в Росії найбільші впливи. Там велика присутність агентури ще з часів співробітництва зі Штазі. Путін відкликав своїх сов, бо зрозумів, що трохи переграв. Навіть щодо Америки він зробив собі ведмежу послугу», – вважає експерт.

На переконання гостя програми, зараз бачимо, що ця стратегія російського втручання вже по трохи себе вичерпує.

«Звичайно, що у Кремлі сидять не дурні. Вони будуть придумувати нові методи боротьби. Водночас зі сторони Америки, Німеччини та Франції в найближчі два роки не передбачається скасування санкцій», – відзначив директор Євразійської демократичної ініціативи.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...