"Душа нет, и все зас*ано", или Там "русский мир"..: Російську туристку шокувала відпустка в окупованому Криму

Росіянка, що відпочивала в Феодосії, поскаржилася на пекло в кримських лікарнях і купанні в морі, куди зливають місцеву каналізацію.

Розповідь про відпочинок в Феодосії російська туристка розмістила в соціальних мережах, поскаржившись на те, що місцеві жителі знали про злив каналізаційних стоків в районі пляжу, але не попередили про це приїжджих, передають Патріоти України.

«Пляж Феодосии — это бухта, в которой накапливается и концентрируется вся зараза. Одна капля такой морской воды вызывает уже через 2−3 часа сильную рвоту и диарею. Температура тела повышается до 39−40. В результате происходит обезвоживание опасно для жизни! Малыши до 5 лет находятся в серьезной опасности. И ни один местный „добрый человек“ не предупредил об этом, хотя сами на свои пляжи не ходят, потому что в курсе! А гостинице, на минуточку, от 2,3 тысяч рублей в сутки, без питания, без уборки», — обурюється туристка.

Втім, особливо барвисто вона описала не пляжі, а лікарню, в якій, за словами туристки, «душа нет и все засрано, а шторы висят на ржавых скрепках». «Кровь из пальца врач высасывал своим усатым ртом, через стеклянную трубку, и выдувал ее в пробирку… Орально. Стыд! Я в шоке. Это ад, в котором мы провели трое суток, но капельницы, действительно, волшебным образом, ставят детей на ноги. Я не хочу сказать, что врачи плохие. Они спасают жизни — факт. Но на таком уровне медицина не должна находиться. Тем более в Крыму, куда вбухали уже кучу бабла», — обурилася громадянка країни-агресора.

«Добро пожаловать или пошли вон отсюда! И про медицину — высосал усатым ртом — это еще и не худший вариант! Чего звездите — это ваша медицина, радуйтесь», — прокоментувала пост шокованій відпочинком в включеному Криму росіянці блогер RoksolanaToday & Крим.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...