Секрет малосольних огірків: щоб вони вийшли хрусткими та ароматними, треба неодмінно додати листя хріну, смородини та вишні, передають Патріоти України.
Малосольні огірки - інгредієнти:
1,5 кг огірків
5-6 зубчиків часнику
3-4 бутони гвоздики
4 ст. л. солі
1-2 листки хріну
3 листочки вишні
5-6 листочків смородини
лавровий лист
3 гілочки кропу
8-10 горошин духмяного перцю
2 л води
Малосольні огірки - приготування:
Відбери потрібну кількість невеликих за розміром огірків. Вимий, обсуши й відріж кінчики. Часник розділи на зубчики й почисти. Зелень ретельно вимий.
Вклади огірки в чисту стерилізовану банку, чергуючи їх зеленню та часником. Вкладай огірки вертикально.
Додай у каструлю з водою сіль, перець, гвоздику та лавровий листок. Постав на вогонь і доведи до кипіння. Залий киплячим розсолом огірки, накрий банку рушником і залиши в теплому місці.
Наступного дня твої малосольні огірочки будуть готові.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...