Дуже смачно! - Відомий кулінар запропонував приготувати давно популярні стави по-новому на Новий рік-2019

Майонез, м'ясо по-французьки, салат з крабовими паличками, олів'є, вінегрет – супутники Нового року, яких не уникнути на святковому столі.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко в Instagram запропонував старі страви з традиційних інгредієнтів приготувати за новими рецептами, аби зробити свій новорічний стіл незабутнім, передають Патріоти України.

"1. Почнемо з олів'є. Овочі запечіть, ковбасу замініть на м'ясо, майонез не купуйте, а приготуйте самі. Це 10 хвилин. Ну, і не лийте його нещадно. Кілька ложок. Якщо додасте в майонез гірчицю в зернах, то розплачеться від щастя.

2. З мімозою маємо майже той самий трюк. Овочі ми запікаємо, як рибу беремо консервованого тунця, майонез не використовуємо - замість нього будуть яйця, зварені некруто. Рідкий жовток якраз і замінить соус.

3. Якщо ви обожнюєте салат з крабовими паличками, то спробуйте зробити його за моїм рецептом. Без майонезу. З соком лайма і бринзою. І так, крабові палички ви приготуєте самі, з риби. Буде дуже соковито і ніжно.

4. Цей цезар ризикує стати кращим у вашому житті. Тому що тут особливий соус з пармезаном і анчоусами. У підсумку: ніжний салат з яскравими смаковими акцентами. Божественно.

5. Вінегрет. У всьому світі це соус, а у нас – салат. Я ж вирішив поєднати два цих явища. Взяв набір овочів, як на вінегрет і запік їх. Буряк нарізав тонкими слайсами, решта – кубиком. Заправив це все кисло-солодко-гострим соусом. Вийшло непристойно смачно. Таке собі карпаччо з буряка з соусом вінегрет.

6. Ми приготуємо пишні печінкові млинці, змажемо їх крем-сиром зі смородиною і додамо трохи цибулевого конфітюру. Печінковий торт, створений для богів.

7. Якщо ви просочите картоплю вершковим маслом, додасте розмарин і гливи, то знову повірите в диво.

8. У цього м'яса по-французьки немає нічого спільного з його радянською тезкою. Ви берете свинину, нарезаете, запікаєте з сиром брі та цибулевим конфітюром. Собівартість така сама, як і у традиційного варіанту. Ось тільки ви зійдете з розуму від того, наскільки це смачно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...