Дуже смачно! - Відомий кулінар запропонував приготувати давно популярні стави по-новому на Новий рік-2019

Майонез, м'ясо по-французьки, салат з крабовими паличками, олів'є, вінегрет – супутники Нового року, яких не уникнути на святковому столі.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко в Instagram запропонував старі страви з традиційних інгредієнтів приготувати за новими рецептами, аби зробити свій новорічний стіл незабутнім, передають Патріоти України.

"1. Почнемо з олів'є. Овочі запечіть, ковбасу замініть на м'ясо, майонез не купуйте, а приготуйте самі. Це 10 хвилин. Ну, і не лийте його нещадно. Кілька ложок. Якщо додасте в майонез гірчицю в зернах, то розплачеться від щастя.

2. З мімозою маємо майже той самий трюк. Овочі ми запікаємо, як рибу беремо консервованого тунця, майонез не використовуємо - замість нього будуть яйця, зварені некруто. Рідкий жовток якраз і замінить соус.

3. Якщо ви обожнюєте салат з крабовими паличками, то спробуйте зробити його за моїм рецептом. Без майонезу. З соком лайма і бринзою. І так, крабові палички ви приготуєте самі, з риби. Буде дуже соковито і ніжно.

4. Цей цезар ризикує стати кращим у вашому житті. Тому що тут особливий соус з пармезаном і анчоусами. У підсумку: ніжний салат з яскравими смаковими акцентами. Божественно.

5. Вінегрет. У всьому світі це соус, а у нас – салат. Я ж вирішив поєднати два цих явища. Взяв набір овочів, як на вінегрет і запік їх. Буряк нарізав тонкими слайсами, решта – кубиком. Заправив це все кисло-солодко-гострим соусом. Вийшло непристойно смачно. Таке собі карпаччо з буряка з соусом вінегрет.

6. Ми приготуємо пишні печінкові млинці, змажемо їх крем-сиром зі смородиною і додамо трохи цибулевого конфітюру. Печінковий торт, створений для богів.

7. Якщо ви просочите картоплю вершковим маслом, додасте розмарин і гливи, то знову повірите в диво.

8. У цього м'яса по-французьки немає нічого спільного з його радянською тезкою. Ви берете свинину, нарезаете, запікаєте з сиром брі та цибулевим конфітюром. Собівартість така сама, як і у традиційного варіанту. Ось тільки ви зійдете з розуму від того, наскільки це смачно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хіти тижня. "Гарматне м'ясо підростає": "Мілітаризацію" Росією дітей в окупованому Криму висміяли в мережі

середа, 26 лютий 2020, 0:10

​В анексованому Криму Росія продовжує заманювати дітей в парамілітарні організації. На останніх фото з Євпаторії в строю стоять вже і зовсім юні школярі - судячи з вигляду, учні перших-других класів.​. Опублікувавший фотографії офіцер ЗСУ Анатолій Штеф...

Хіти тижня. "Красиво жити не заборониш": У мережі показали "панський" балкон-гігант у столичній багатоповерхівці (фотофакт)

вівторок, 25 лютий 2020, 23:55

Прибудова, підтримувана кількома стовпами, займає собою значну частину будинку. Гігантських розмірів прибудову помітили в будинку по вулиці Саксаганського в Києві. Фото конструкції опублікував Vitaliy Dudin на своїй сторінці у Facebook, передають Патрі...