Два тижні серед ведмедів і без їжі: Омріяний відпочинок для українців ледь не закінчився трагічно (фото, відео)

Українці з Луцька влаштували собі екстремальний відпочинок в тайзі і заблукали під час подорожі.

Олена та Ігор Оборонови, - туристи з досвідом, на 14 днів опинилися один на один з природою. Вони вийшли на прогулянку до вулкану на острові Ітуруп і випадково не туди завернули. Про інцидент повідомляє видання Волинь 24, передають Патріоти України.

Після "повороту не туди" пара бачила лише ведмежі стежки, скелі, океан, рідкісних звірів. Українцям довелося харчуватися бамбуком, їсти молюсків, вони злизували росу з трави. Зазначається, що весь цей час у них не було ніякого зв'язку з світом.

"Це був довгоочікуваний похід на Курильські острови. Мрія мрій. Він мав завершитися - дослідженням острова Ітуруп, з якого кілька років тому японські авіаносці рушили атакувати Перл-Харбор", - розповіли у виданні.

Журналісти підкреслили, що для туристів ця місцевість є досить небезпечною.

За даними видання, подружжя трималося завдяки знанням про секрети виживання в складних природних умовах. Через якийсь час друзі давно вже поховали зниклих без вісти Оборонових. "Всі ці 14 днів Ігор намагався писати в телефон, який включав час від часу, замітки з того, що бачили, думали, переживали. Обірвані фрази. Думки. Те, чим людина хоче поділитися, коли підозрює, що це в останній раз. Він довго потім не дивився, що тоді писав. Думав: навряд чи ці записи збереглися на карті пам'яті, яку привіз з собою в Луцьк. А втім, збереглися", - зазначили у виданні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...