"Двері ламали ломами та болгарками": "Маски-шоу" проводять обшуки в ТОВ "Вести Мас-Медіа"

В Національному агентстві України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів заявили, що ці приміщення передані в управління Агенству.

Головний редактор ТОВ «Вести Мас-Медіа» Оксана Омельченко заявила про обшуки 8 лютого в приміщеннях офісу медіахолдингу в Києві, які проводять правоохоронці, передають Патріоти України.

«Ну все, почалося! Близько 6 ранку оточили «Гулівер», заходять на наш поверх такі «милі» люди. Колеги з Радіо передають, що звук такий, ніби почали все трощити», - написала вона у своїй сторінці в Facebook.
На її сторінці опубліковано кадр з камери відеоспостереження, встановленої біля входу в офіс, на якому видно що стоять в коридорі співробітники правоохоронних органів.

«Силовики не пускають журналістів на роботу, яким зараз треба виходити в ефір. Звичайно, вони ж завадять силовикам трощити і тирити наші речі - їх вже виносять, а двері ламають ломами та болгарками», - зазначила Омельченко.

«Вести» також оприлюднили відео з офісу. Більшість камер силовики закрили.

«8 лютого завдяки спільним діям Головної військової прокуратури ГПУ і Національної поліції на виконання постанови слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 28 вересня 2017 року всупереч опору невстановлених осіб всі приміщення на 31, 32 і 33 поверхах торгово-офісного комплексу «GULLIVER», за адресою м.Київ, площа Спортивна, 1А, були фактично передані в управління Національному агентству", - повідомили в Національному агентстві України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (Агентство по розшуку і менеджменту активів, АРМА).

Як підкреслили в АРМА, Національне агентство фактично передало ці приміщення в управління компанії-управителю згідно з укладеним договором управління майном. Єдиним законним власником зазначених приміщень є компанія-управитель на підставі зазначеного договору управління майном. «Відповідно, всі перешкоди такому управлінню є незаконними і порушують як права компанії-управителя, так і дане рішення слідчого судді, що є кримінально караним діянням», - йдеться в заяві.

В даний час компанія-управитель на підставі зазначеного договору уповноважена на передачу зазначених приміщень в оплатне користування всім бажаючим особам. «Відповідно, особи, які займали зазначені приміщення до їх фактичної передачі компанії-управителю, можуть оперативно укласти з нею відповідний договір оренди, що дозволить їм перебувати там на законних підставах», - пояснюють в Агентстві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...