Двоє дорослих і дитина загинули в пожежі на Київщині

Один із загиблих чоловіків - батько хлопчика, особу другого ще встановлюють.

У селі Горенка Київської області під час пожежі в житловому будинку загинули двоє чоловіків і хлопчик, 2005 року народження, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України в Київській області.

Одни із загиблих чоловіків - батько загиблого хлопчика, власник будинку, 1966 р.н. Тіло другого чоловіка рятувальники виявили на 1-му поверсі будівлі під час розбору конструкцій, його особу ще встановлюють.

Повідомлення про пожежу надійшло в оперативно-диспетчерську службу м. Ірпінь о першій годині ночі.

Загорання виникло в одноповерховому житловому будинку з мансандрою.

Пожежу було локалізовано о 02:06 та повністю ліквідовано о 04:15.

Внаслідок загорання вогнем знищено пошкоджено перекриття та обрешітка на площі 60 м2 та знищено внутрішнє оздоблення стін будівлі на площі 60 м2, а також майно, яке було всередині будівлі. До гасіння пожежі залучалося 3 одиниці техніки, 12 пожежників.

Причина виникнення пожежі на разі встановлюється.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...