"Дикий Захід" якийсь: У Херсоні "влетівший" у стовп водій ВАЗа стріляв у підрізавшу його вантажівку

1 лютого в Херсоні на Миколаївському шосе «ВАЗ» врізався в електроопору, та впала на дорогу.

Подробиці інциденту повідомила патрульна поліція, передають Патріоти України.
Близько 14:00 в Херсоні на Миколаївському шосе стріляв з пістолета чоловік. Патрульних викликала очевидиця, яка повідомляла, що сталося ДТП за участю автомобілів ВАЗ-2106 і вантажівки БАЗ.
Один з водіїв вихопив пістолет і кілька разів вистрілив. Інспектори вирушили за вказаною адресою. На місці побачили автомобілі і кількох людей. Легковик мав механічні пошкодження і в результаті наїзду зніс бетонну електроопору.
На місці працювали медики, але від допомоги лікарів учасники події відмовилися. У чоловіка, який був за кермом ВАЗ-2106, під час поверхневої перевірки поліцейські виявили пістолет, схожий на вогнепальну зброю, а також 2 коробка з-під сірників з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Поруч на асфальті патрульні помітили гільзу.
Інспектори встановили, що 52-річний водій БАЗ не надав дорогу автомобілю ВАЗ-2106, який рухався по головній, і водій останнього змушений був екстрено гальмувати і змінити напрямок руху, щоб уникнути зіткнення. Цим водій вантажівки створив аварійну ситуацію.
А 21-річний водій ВАЗ не врахував зміни дорожньої обстановки, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору.
Обидва отримали від патрульних по протоколу - за ч.4 ст. 122 (Створення аварійної обстановки) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) відповідно. Обставини стрілянини з'ясовують слідчі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...