Димінського можуть оголосити в міжнародний розшук, - генпрокурор

Якщо експертиза підтвердить інформацію, що львівський бізнесмен Петро Димінський перебував за кермом авто, що спричинило смертельну ДТП, то його можуть оголосити в міжнародний розшук.

Петро Димінський

Про це генпрокурор Юрій Луценко розповів журналістам, передають Патріоти України.

Сьогодні Димінський вдруге не прийшов на допит, як свідок у кримінальному провадженні по смертельного ДТП.

"Ключове питання (в провадженні про Димінського, - ред.) - це експертизи, які дадуть нам відповідь: хто ж власне був за кермом (авто, яке спричинило смертельне ДТП, ред.)", - сказав Луценко.

Він зазначив, що "людина, яка нібито була за кермом, яка бере на себе цю роль, за ним (за кермом, - ред.) реально не була". "Ми це встановили абсолютно точно", - повідомив Луценко.

Він зазначив, що відповідь на питання, чи був за кермом сам Димінський, з'явиться після роботи експертів. Луценко не виключає, що якщо підтвердиться інформація, що за кермом був Димінський, то йому буде оголошено про підозру.

"Теоретично, я припускаю, що за кермом могла бути інша людина (не Димінський, - ред.). Давайте дочекаємося експертизи і не будемо призначати винних до завершення всіх процедур", - заявив Луценко.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...