"Дитячий лепет провінційного політикана," - журналіст про заяви російського діяча стосовно України

Сергій Удальцов колись був цікавим політиком. Його харизма відбилася у найяскравіших подіях "білострічкової" драми, надавши їй неповторного відтінку.

Сергій Удальцов

Прот це пише російський журналіст Саша Сотник на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"С тех пор "политическая поляна" изменилась до неузнаваемости. "Иных уж нет, а те далече", и возвращение фигуры Удальцова на этот ландшафт лично мной воспринимается как нечто несуразное. Как будто во время шахматного сеанса кто-то вдруг решил поиграть в нарды.

Заявления Удальцова – одна сплошная несуразность. И по Крыму (ах, батенька, да вы и диалектик!), и по Донбассу ("возможно, удастся доехать туда и поддержать ребят"), и по нынешней политической ситуации мы услышали детский лепет какого-то провинциального политикана.

Удальцов не владеет ситуацией, он безнадежно отстал, и даже харизма не спасает. Его рассуждения об участии в "выборах" с упоминанием каких-то там "законов" и их параграфов – смешны. И это очень досадно.

Я помню Удальцова в его яростной неудержимости, и до невыносимого больно наблюдать, во что выродился подающий когда-то яркие надежды молодой политик.

Марксу сбрили бороду, а оставшиеся "Карловы мыслища" уже никому не нужны и не интересны."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...