"Дивилася в очі і брехала": Скандальна ''Міс Україна'' зробила заяву на камеру (відео)

Вероніка Дідусенко, переможниця конкурсу "Міс Україна-2018", не змогла однозначно пояснити своє рішення приховати дитину і заміжжя, зробивши під час інтерв'ю суперечливі заяви.

Вероніка Дідусенко

Спілкуючись з українською ведучою Катею Осадчою під час програми "Світське життя", Дідусенко сказала: "Звичайно, дитина не приховувалася. Він - найважливіша частина мого життя. Якимось дивом ця інформація просто не поширилася та не стала відомою", передають Патріоти України.

Відразу після цього скандальна переможниця заявила, що все ж вказувала цю інформацію під час реєстрації. "Я заповнила на сайті чек-бокс про те, що в мене немає дітей і я не була заміжня. Це єдиний раз, коли йшлося про це під час участі в конкурсі "Міс Україна", - сказала вона.

"До такого скандалу я просто не готова. Мені цей скандал потрібен найменше. Це єдине, чому я піднімаю цю тему, залучаю ЗМІ. Я готую звернення до Мішель Обами. Тільки через те, що це не тільки про мене. Це про мільйони молодих жінок, у яких є діти і які свої мрії, свої бажання просто повинні відкласти та миритися з тим, що вони не можуть брати участь у такому конкурсі краси", - запевняє Дідусенко.

Вероніка Дідусенко і її дитина

Катя Осадча перепитала: "Ви стверджуєте, що абсолютно ніхто не питав, чи є у вас діти?" На це ведуча отримала ствердну відповідь.

"Прошу згадати наше з вами інтерв'ю після конкурсу. Ви дивилися мені в очі і брехали. Мені, всім телеглядачам", - викрила Осадча дівчину.

Дідусенко відповіла, що не розголошувати подробиці особистого життя - спільне з її бойфрендом рішення.

Нагадаємо, Вероніку Дідусенко позбавили звання "Міс України" вже через кілька днів після заходу. Як стало відомо, киянка порушила правила конкурсу, приховавши інформацію про те, що в неї є дитина і що вона була заміжня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...