Джамала розповіла про радощі материнства і другу вагітність (відео)

Українська співачка і тренер "Голосу країни" Джамала, яка 27 березня народила первістка, поділилася враженнями від материнства і розповіла, як поєднує кар’єру і материнство.

Про це Джамала розповіла Каті Осадчій в програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Артистка уже через два тижні після пологів повернулася до роботи, вона сіла у крісло тренера "Голосу країни".

Доглядати за малюком співачці допомагають її батьки та батьки чоловіка. Також нещодавно вона знайшла няню. "Їжу залишаю і намагаюся погодувати перед тим, як виходжу. От сьогодні я погодувала і вийшла на дві години", - сказала артистка.

Джамала зізналася, що після появи на світ сина, вона захотіла ще одну дитину.

"А хто знає? Чому ні? Я не можу сказати, що це було легко, але, коли народила, у мене думка така: "О! Потрібно вже другого!" Це так круто, це таке відчуття. Я не можу це порівняти ні з чим. Коли тобі просто викладають дитину на груди", - розповіла співачка.

Первістка артистки назвали Емір-Рахман Сеит-Бекір ог'ли Сулейманов. "Рахман - значить співчутливий, Емір - повелитель. І для мене він принц", - зворушливо зізналася Джамала.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...