Дзідзьо розповів про своє одужання після нападу і розслідування резонансної справи

Артисту пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушний монітор під час виступів.

Український співак Дзідзьо (Михайло Хома) досі перебуває у лікарні, куди його госпіталізували після нападу, що стався напереродні Нового року. Артист повідомив, що проведе під наглядом лікарів ще приблизно 1,5 місяця. А реабілітація займе ще мінімум півмісяця, передають Патріоти України з посиланням на "Сніданок з 1+1".

"До того треба дуже обережно ставитися. Потрібно, щоб зажило. Бо якщо неправильно заживе, може попасти інфекція і можуть бути постійно проблеми. Тому Новий рік і Різдво я провів у лікарні, щоб потім було краще", - поділився фронтмен гурту DZIDZIO.

Він пояснив, що йому пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушний монітор під час виступів. "А поміняти вухо - це те саме, що навчитися лівою рукою писати. Тобто це звичка. Але не переживайте, вухо заживе, все буде добре", - запевнив Дзідзьо, демонструючи позитивний настрій.

Водночас Дзідзьо зауважив, що наразі зарано говорити про дату відновлення концертів. Подумати про це можна буде вже у лютому, коли рана кінцево затягнеться.

Також артист прокоментував розслідування нападу на нього, яке триває. "У нас є всі докази, відеоматеріали - все для того, щоб висвітлити це і показати, щоб в Україні такого не відбувалося. 2019 рік, у нас два Майдани, хлопці воюють в АТО, і щоб тут таке відбувалося - такого просто не може бути. І ми покажемо це спеціально, щоб того не було в Україні", - наголосив Михайло Хома.

"Я набрався сміливості і захотів це висвітлити. Я сказав, що більше не буду з тим жити, я буду про це говорити", - додав Дзідзьо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...