"Дзвонили з Адміністрації президента": У СБУ розповіли про "високих покровителів" Савченко (відео)

За словами експерта, у народного депутата Надії Савченко завжди були покровителі у верхівці української влади, які допомагали їй вирішувати складні проблеми.

"Починаючи з військового училища, у неї були проблеми, а потім хтось дзвонив з Адміністрації президента, і ці проблеми зникали", - заявив колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун в ефірі ток-шоу "Право на владу", передають Патріоти України
Колишній високопоставлений чиновник СБУ уточнив, що ці "покровителі" начебто були у Савченко ще за часів президентства Леоніда Кучми. Також, за словами Ягуна, є відео, які показують, що вона брала участь в організаціях, які дуже близькі до Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) (свого часу цю партію очолював Віктор Медведчук).

"Її постійно хтось кудись вів. Вона і під час Майдану незрозуміло яким чином виявлялася не на тому боці, і намагалася "миру - мир" там шукати. Така ж ситуація була і в "Айдарі". Я вже не кажу про її військову службу в Іраку. Там так само були проблеми", - заявив Віктор Ягун.

У свою чергу сестра Надії Савченко Віра заперечила, що у нардепа були будь-які покровителі. "Єдиний, до кого вона зверталася в адміністрації, був міністр оборони Анатолій Гриценко, з проханням дозволити їй, як жінці, літати. І він дозволив", - розповіла вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...