"Егорыч сознался": В ОРЛО сталося жорстоке убивство

На місці злочину співробітники «МВС ЛНР» вилучили сокиру, порожню пляшку з-під горілки та пачку сигарет «Біломор»...

21 грудня в непідконтрольному українському уряду Луганську у дворі будинку по вулиці Східній сусіди виявили труп чоловіка. Про це повідомляють місцеві жителі в одній зі спільнот в соцмережі, передають Патріоти України.

Так в повідомленні сказано: «Убитим виявився Василь Кондрашов, 1961 року народження., Мужички 7 разів ударили сокирою по голові. Страшна картина, голову порубали геть. Для м. Тов такі вбивства розкривати - хлібом не годуй! Єдине, що в таких випадках необхідно з'ясувати - з ким напередодні пив убитий. А пив убитий з корешом на ім'я Юрій Єгорович Булим, 1962 року народження. Єгорович затриманий і в усьому зізнався».

Також, в групі уточнили, що на місці злочину співробітники «МВС ДНР» вилучили сокиру, порожню пляшку з-під горілки та пачку сигарет «Біломор».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...