"Екотерористи": Мешканці "ДНР" розвеселили мережу свою "радістю"

Жителі окупованого Донецька знайшли позитивний момент у ситуації, в якій опинилося місто.

У соцмережах на одному з місцевих пабліків було проведено опитування, присвячене екологічній ситуації в місті, передають Патріоти України.

У публікації зазначалося, що за останні три роки в Донецьку через війну закрилася низка великих заводів і фабрик, і зменшилася в 2-3 рази кількість автомобілів. У результаті в місті скоротилася кількість шкідливих викидів в атмосферу і покращилася екологія.

Більшість опитаних відзначили, що відчувають поліпшення екологічної обстановки.

Опитування активно обговорюють у соцмережах.

"Росіяни розграбували Донецьк, вирізали на метал усі заводи, шахти, вигнали і пересаджали половину населення. Зате дихати тепер легше. Екологія..." - пише користувач із ніком DNTSK.

"Екологія покращилася якщо не враховувати того факту що затоплені шахти, особливо та, в якій проводилися ядерні випробування. Про міни мовчу...", - зазначає Сергій Король.

"Скоро екологічно чисті вовки будуть через центр міста бігати", - прогнозує користувач Свідок покращень.

"Так що, тепер їх екотерористами називати?" - цікавиться Antirashist.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...