Екс-"банкір" Кремля розповів, як у Путіна хотіли "віджати" землю

Група рейдерів, в яку входив один з синів генпрокурора Росії Юрія Чайки, намагалася захопити земельну ділянку, частина якої належала до президентської резиденції Володимира Путіна.

Про це розповів банкір Сергій Пугачов в інтерв'ю виданню "Дождь", передають Патріоти України.

"Був величезний шматок землі на Рубльовському шосе, а частина землі належить резиденції Володимира Путіна. І її вирішили захопити якісь люди. Це були професійні рейдери, які, незважаючи на путінську резиденцію, вирішили цю землю зарейдирити. Як пізніше з'ясувалося, в числі цих людей був син Юрія Чайки, генерального прокурора", – розповів Пугачов.

Щоправда він не уточнив про яких людей і компаній йдеться. Путін почали дзвонити і говорити, що є реальний шанс, що його виселять.

"І тоді я пам'ятаю, що Путін запросив Чайку, Чайка прийшов і намагався його переконати, що це не зовсім так, що навіть якщо зарейдерять, то Путіна не чіпатимуть", – сказав Пугачов.

Він також додав, що це був "єдиний раз", коли Путін був обурений.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...