Екс-глава НБУ розповіла про свою нову роботу

Колишня очільниця Національного банку України Валерія Гонтарева повідомила, що, окрім запуску медичного стартапу MEDIKIT, планує реалізувати проект у сфері освіти.

12 вересня стало відомо, що екс-глава НБУ Валерія Гонтарева стала головою наглядової ради компанії MEDIKIT – онлайн-майданчик має на меті сполучати лікарів та пацієнтів. Згодом Гонтарева розповіла журналістам, що наступний стартап-проект має намір запустити в освітній сфері, передають Патріоти України.

"Наступний мій проект буде в освіті", – заявила екс-очільниця НБУ.

Вона зазначила, що цей проект поки має лише верхньорівневу концепцію. "Поки ми тільки говоримо з майбутніми партнерами, як ми це зробимо, тоді як в медичному проекті вже все готово", – пояснила Валерія Гонтарева.

Вона уточнила, що публічна презентація медичного проекту MEDIKIT запланована на листопад. До слова, одним із засновників ТОВ MEDIKIT є син Валерії Гонтаревої Антон Гонтарев. Серед послуг, які компанія надаватиме пацієнтам, онлайн-консультації з лікарями, виклик їх додому, запис на прийом, а також збереження всіх медичних даних в єдиному місці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...