Екс-продюсера легендарних гуртів "Наутілус" і "Бі-2" не пустили в Україну

Російському продюсеру Олександру "Хіп" Пономарьову заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Олександр "Хіп" Пономарьов

Екс-продюсер гуртів "Наутілус" і "Бі-2" дізнався про це, коли перевозив тяжкохворого батька з Москви до Одеси. Відповідний пост він розмістив у Facebook, однак зараз він недоступний, передають Патріоти України.

"Прокинувся в Мінську о п'ятій ранку, сну немає, серце болить, а корвалол закінчився. Подзвонив в Одесу, слава Богу, доїхали, батько живий, але, нічого не розуміє після цієї пекельної дороги. Не був упевнений, що це все потрібно виплеснути, але тепер втрачати вже нічого. Ми вчора на спеціально обладнаному автобусі перевозили з Москви до Одеси до рідної сестри важкохворого батька. Екіпаж - два водія-хохла, дочка Вероніка, друг Вася і доглядальниця-узбечка Соня", - почав свою розповідь Пономарьов.

За його словами, по дорозі батькові ставало гірше, і він взагалі перестав розуміти, де знаходиться. "Швидко пролетіли білоруський кордон, і тут почалося. Після всіх перевірок, прекрасно бачачи стан хворого, мене запрошують на окрему розмову. В кімнаті п'ять осіб, увімкнена камера, і одна людина, яка все записувала. Я відразу все зрозумів, але був впевнений, що в такій ситуації нічого страшного не станеться, це необхідна формальність. Але злобні посмішки і люта ненависть в очах дали мені зрозуміти, що зараз трапиться біда", - зазначив продюсер.

За словами Пономарьова, його відразу почали називати "Хіпом"."Всім видом давши зрозуміти, що нарешті-то їм попалася велика риба, і вони все про мене знають. Мабуть, швидко прошерстивши мережі та "Інстаграм", вони не сумнівалися, що кожен рік всі свої кращі дні я проводжу в Криму. Це було нерозумно заперечувати, тому що всі кримські фото - найщасливіші. Почалася справжня травля. Дві з половиною години вереску, крику, погроз, залякувань, принижень за "неодноразове незаконне відвідування тимчасово окупованих територій". На трьох аркушах змусили мене розписати всі адреси і телефони кримських друзів і подруг, клянусь, як в кращих фільмах про Гестапо. Тільки це було не кіно", - обурився росіянин.

Він уточнив, що в цей час його батькові ставало все гірше. "На прохання викликати швидку, відповіли злісною гримасою. Результат - заборона на в'їзд в Україну на три роки. Це означає, що, я вже не побачу живого батька, весь цей час не зможу відвідати могилу матері в Одесі та обійняти рідну сестру. Далі попрощатися з батьком і викинули з сумкою в чистому полі. Вероніка розридалася. Пішки перейшов білоруський кордон, на попутках добрався до Гомеля, а потім і до Мінська", - написав Пономарьов.

Продюсер обурився, заявивши, що не розуміє, який злочин скоїв. "Який злочин я вчинив, щоб кілька збожеволілих солдафонів так наді мною знущалися? Я ніколи в житті не відчував на собі стільки недолюдської ненависті! Може, це просто від безсилля і власної нікчемності? Але до чого тут батько!? Гаразд, життя все розставить по місцях, і всім все віддасть, але світ, безумовно, зійшов з розуму", - резюмував Пономарьов.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...