Екс-редактор "Битви екстрасенсів" розкрив правду про махінації і підкупи в шоу на росТБ

За словами Лоскутова практично всі учасники шоу мають акторську освіту і досвід роботи на телебаченні.

Колишній редактор популярного шоу "Битва екстрасенсів" Олег Лоскутов розповів правду про те, як учасники за гроші проходили у фінал програми, а також платили за перемогу. Як виявилося, редактор сам міг забезпечити проходження випробування тому чи іншому "магу" за винагороду. Іноді суми в конверті за підказки під час зйомок могли дозволити навіть придбати автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами колишнього редактора "Битви екстрасенсів" практично всі учасники шоу мають акторську освіту і досвід роботи на телебаченні. Для більшості з них придумуються яскраві історії життя, які допомагають глядачам повірити в екстрасенсорні здібності магів.

"Сьогодні все поставлено на потік, проект розкручений. А коли я починав в ньому працювати, доводилося шукати учасників самому. Я проводив кастинги, допомагав придумати легенду. Жодного екстрасенса, яких зараз знає вся країна, до цього телепроекту народ не знав. Біографія написана з чистого аркуша. Звичайно ж, екстрасенсам дають підказки, інакше шоу буде провальним – ніхто нічого не зможе вгадати. За допомогу в проходженні випробувань вони щедро платили",– розповів Олег Лоскутов.

Також він зазначив, що спочатку в шоу не було конкретних розцінок, тому переможцем міг стати той, хто більше заплатить або просто сподобається продюсерам. Однак багато співробітників "Битви екстрасенсів" отримували плату за просування тих чи інших учасників.

"Суму не обговорювали, це була певна подяка. За успішне проходження випробування мені зазвичай платили 40 тисяч рублів. У четвертому сезоні у мене було 30 тисяч за кожне випробування, але зате за вихід в фінал давали вже 300 тисяч рублів",– зазначив Лоскутов.

Він також додав, що на шоу існував своєрідний прайс-лист, де була вказана вартість "співпраці" співробітників знімального майданчика з учасниками.

"Пізніше мені розповідав один редактор, що в 2011 році був вже призначений цінник: нібито беруть 2000 доларів за успішне проходження випробування, пару-трійку сотень тисяч рублів – за потрапляння в фінал. Зараз, швидше за все, цінники ще вище. А тоді виходило, що 600-700 тисяч рублів витрачали на те, щоб екстрасенс вийшов в фінал", – пояснив чоловік.

Сам же Лоскутов брав участь в активному просуванні переможниці першого сезону Наталії Воротнікової. Олег допомагав чаклунці успішно проходити випробування, за що отримував значну винагороду.

"До мене особисто звернувся директор" магічного центру", в якому працювала екстрасенс Наталія Воротнікова. Мені давали конверти із грошима, та я, що називається, загруз. Ніхто не очікував такої популярності від цього проекту", – підкреслив Олег.

"В один момент продюсер, коли ми сиділи в редакторській, промовила фразу, яка мені запам'яталася: "Горіти нам всім в пеклі за цю програму". Ми розуміли, що створюємо монстрів. Люди, яким ми силами телебачення "дали" надприродні здібності, в реальності не мають навіть психологічної освіти. І при цьому вони влаштовують сеанси та тренінги, які можуть завдати шкоди психіці", – заявив колишній редактор проекту.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...