Екс-співробітниця ПриватБанку "злила" всі деталі націоналізації

Протягом тижня колишня співробітниця ПриватБанку написала сім історій про "довгу ніч", коли вирішувалася доля ПриватБанку.

Кілька тижнів тому з посади корпоративного секретаря ПриватБанку звільнилася Вікторія Страхова, яка раніше працювала над проектом націоналізації ПриватБанку.

Страхова на своїй сторінці у Facebook публічно розповіла про те, як насправді відбувалася націоналізація, як себе вели її головні учасники, і що залишилося за кадром, передають Патріоти України.

Через "приватівські" одкровення їй довелося відмовитися від пропонованої компенсації.

Протягом тижня на своїй сторінці в Facebook Страхова написала сім історій про "довгу ніч", коли все вирішувалося, про поведінку колишніх власників, про "хитрощі" НБУ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...