Екс-ватажок терористів "ДНР" позаздрив українським військовим

Екс-ватажок підрозділу НЗФ «Восток» Олександр Ходаковський на своїй сторінці в соцмережі поскаржився на явну перевагу ЗСУ у військовій могутності перед членами НЗФ.

Відповідний пост Ходаковський написав на своїй сторінці в соцмережі, де зазначив, що відчуває до ЗСУ «професійну заздрість», передають Патріоти України.

Також, він із сумом додав, що у НЗФ немає таких можливостей, як в української армії. Ходаковський пише:

«Видимо, богато живет Украина — в окно бойницы прилетела управляемая ракета. Никто не пострадал, разрушений почти нет — только осадок в виде профессиональной зависти. А мы спим в обнимку с НЗ и холим его, как близкого родственника, потому что выстрелишь его — останешься с голым задом. Если так дело и дальше пойдет — то нас потихоньку перебьют, и некому будет даже НЗ в ход пустить. Джавелинов нам не нужно — мы и с тем, что попроще в грусть вогнать можем… дайте только».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...