Експерт навів докази підготовки Путіна до війни

Судячи з останніх рішень, прийнятих в Кремлі щодо силового блоку, а також з того факту, що президент Путін йде на чергові вибори, він готується до внутрішньої, а не до зовнішньої війні.

Таку думку "Обозревателю" висловив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, чому, незважаючи на численні прогнози про те, що, незважаючи на те, що путінське оточення в основній масі проти його нового президентського терміну, Путін все-таки йде на вибори, експерт пояснив: "Бункер" перемагає "хунту" завдяки величезному адмінресурсу" ("бункер" - умовна назва відданої Путіну російської політичної еліти, "хунта" - частина еліти, яка виступає за зміну лідера. - ред.)

Разом з тим Жданов звернув увагу на знакові зміни в силових структурах РФ. "Нагадаю,в 2015 році була створена російська національна гвардія чисельністю 200 тисяч чоловік, в листопаді 2016 роки її чисельність збільшують до 400 тисяч. За штатом сухопутні війська збройних сил Росії становлять 400 тисяч. Мабуть, розуміючи, що вони не встигають сформувати 400 тисяч, у травні 2017 року Путін видає указ про те, що збройні сили Росії фактично підпорядковуються національній гвардії".

"Тобто Путін реально готується до внутрішніх протестів. Це пріоритетне завдання", - переконаний експерт.

На його думку, "саме в цьому контексті треба сприймати заяви наших політиків, що "завтра Путін нападе". Ні, Путін готується до внутрішньої війні. І цей факт, в першу чергу, обумовлює те, що він все-таки йде на вибори".

"До речі, початок передвиборної кампанії він передбачив в двох іпостасях: як самовисуванець і від партії "Єдина Росія". Він був готовий до будь-якого варіанту розвитку подій. Різниця в підписах: в першому випадку потрібно 2 мільйони, у другому - 100 тисяч", - зауважив Жданов.

"Це свідчить про те, що він владу просто так не віддасть", - переконаний експерт.

За його оцінками, "головним чинником зміни влади в Росії, як і в Російській імперії, буде палацовий переворот. Я знаю, що він переможе на виборах, що за нього проголосують 84%, а в регіонах - 105%, як це було минулого разу - настільки всі його люблять. Але повірте, якщо змова відбудеться, вона відбудеться незалежно від рейтингу лідера. І ініціатором буде "комітет національного порятунку", тобто "хунта".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...