Експерт оцінив сумні для РФ наслідки виходу США з Договору про РСМД

Відмова влади США від двосторонньої з РФ угоди "Про ракети середньої і малої дальності" (РСМД) - стратегічна поразка Кремля.

Своєю думкою з приводу гучного рішення американського лідера Трампа поділився в Facebook військовий експерт РФ Ель Мюрид, передають Патріоти України.

"20 октября Трамп анонсировал выход США из Договора о РСМД, который Россия упорно не желает соблюдать. Кремль в шоке и пока молчит, однако реакция, без сомнений, будет очень истерической. Ожидается новая волна угроз в адрес США продемонстрировать военную мощь РФ. Всерьез их воспринимать не стоит", - висловив упевненість Мюрид.
"Дело в том, что окончательно деградировавшая оборонная промышленность РФ уже просто не в состоянии создать что-то, что бы представляло для США реальную угрозу. Россия настолько слаба, что есть договор или нет его - произвести оружие соответствующего класса и угрозы, что и США, мы не в состоянии. А потому практического смысла для США в этих договорах нет - они нас уже не боятся", - заявив експерт.
З його слів, Трамп просто використовував маячні загрози президента РФ Путіна і мультики з неіснуючими ракетами для відродження промисловості США і додавання собі очок. Для Кремля ж це стало черговим стратегічною поразкою. "Путин… снова сел в лужу - Штаты использовали мультфильмы и низкопробные трейлеры будущего фильма о нашей несокрушимой мощи для решения практических вопросов. Отыграть назад нельзя, так как придется сообщать, что показанный пуск "Сармата" - это на самом деле бросковые испытания, от которых до серийной модели может пройти время от трех-пяти лет до бесконечности, учитывая открывшуюся способность нашей промышленности вертеть дрелью дырки в неподходящих для этого местах", - констатував Мюрид, висловивши впевненість, що і цей "пинок от друга Дональда Путин "проглотит", так як інших варіантів у нього просто немає.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...