Експерт пояснив погрози російських депутатів у бік України панікою в Кремлі

У Державній Думі Росії заявили, що на Донбасі "наростає військова загроза" з боку української влади. Пообіцяли "адекватно відповісти" на спроби наступу.

Кирило Сазонов

Кремль не піде на загострення відносин з Україною. Про це розповів політичний аналітик Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

У Державній Думі Росії заявили, що на Донбасі "наростає військова загроза" з боку української влади. Пообіцяли "адекватно відповісти" на спроби наступу. Російські депутати назвали "неонацистською ходою" заходи на честь українських військових 14 жовтня. Парламентарі поскаржилися на створення помісної церкви в Україні. Також їх образили закон про освіту, закон про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Луганської та Донецької областей.

"Проговорили всі нісенітниці, що були в їх ефірах з 2014-го року. Приводом для цього стало засідання Ради безпеки Росії. Бояться, що РПЦ І УПЦ МП втратять позиції в Україні через томос. Дуже розраховували на цю структуру. Тепер бачать, як Україна йде. Вони в паніці. Кремль зайняв вичікувальну позицію через продовження санкцій. Їх ніхто не підтримує, окрім прем'єра Італії Джузеппе Конте. На загострення не підуть. Чекають результатів парламентських і президентських виборів в Україні. Якщо до влади прийдуть лояльні до Росії сили, їх можна буде схилити до кремлівського сценарію. Таким чином Кремль отримає перемогу з допомогою політичних ігор, не витрачаючи воєнного ресурсу. Тому серйозного наступу до парламентських виборів не буде. Такі заяви розраховані на внутрішнього споживача і українських ватників. Так демонструють свою реакцію на віддалення України, бо не реагувати не можуть", - каже Кирило Сазонов.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...