Експерт розповів про наслідки нових антиукраїнських санкцій Кремля

Кремль більше нашкодив підприємствам з РФ, впевнений економіст.

Російські санкції проти п'яти українських підприємств ніяк не вплинуть на економіку України. Про це розповів економічний експерт Тарас Загородній, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

За його словами, припинення співпраці з "Укроборонпром", наприклад, навпаки зіграє на мінус Росії.

"Для нас це ні холодно, ні жарко. Відсутність співпраці з оборонними підприємствами України критичніша для Росії. В Росії зараз призупинено багато програм, в тому числі з модернізації озброєння через нестачу запасних частин або конкретних агрегатів з України. Наприклад, підприємство "Укроборонпром" постачало установки для російських військових кораблів. Зараз ця співпраця припинилася, і росіяни змушені продавати кораблі до Індії, щоб потім Індія могла закупити силові установки, щоб поставити у себе. Те ж стосується співпраці в технічній сфері, щодо, наприклад, співпраці з "Південмашем". Тому припинення співпраці більше вдарить по Росії. У нас є вихід на західні компанії, ми можемо замінити російські комплектуючі. Стосовно "Укрспирт" і "Центренерго" – я думаю, на них це ніяк не вплине", – говорить Загородній.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...