Експерт розповів про останній шанс Путіна повернути Україну під свій вплив

Останній шанс президента Росії Володимира Путіна щодо України на осяжний термін - це президентські і парламентські вибори 2019 року.

Олексій Арестович

Про це блогер і військовий експерт Олексій Арестович розповів в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

За його словами, Кремль намагатиметься змінити президента на більш поступливого і ввести в Верховну Раду тих, хто дуже хоче вступу до Митного союзу, а не НАТО і ЄС.

"Як ви думаєте, вкладуться росіяни в цей останній шанс по повній? Уже вкладаються. Зважаючи на те, що в українське суспільство дуже чітко вбитий меседж, що президент України Порошенко - це війна, росіяни можуть зробити такий фінт вухами - припинити війну і сказати : "Раз війни вже немає, навіщо вам цей Порошенко? Йому ж вигідно, він же заробляє на контрабанді і всяке таке. Все, вибирайте іншого президента, президента світу, який буде здійснювати мирне будівництво", - пояснює Арестович.

Також він наголошує, що у росіян є кілька завдань: відновити частково колишній СРСР, надломити Захід, сильно послабити наднаціональні структури Заходу (ЄС і НАТО), в рамках яких вони можуть виробляти спільну стратегію, і працювати з кожною країною окремо.

"Адже Росія нескінченно сильніша за кожну окрему країну в Європі, вона слабше тільки блоків. І вони хочуть переукласти договір з Заходом, укласти нову Потсдамську або Ялтинську угоду. Вони щосили працюють на це, пік їх наступної боєготовності - 2020-ті роки. Навіть ті дивізії, які розгортаються на нашому кордоні, повинні бути готові і розгорнуті в 2020 році. Вони зробили роботу над помилками, провели фінальне вчення, подивилися, що донбаських помилок і кримських помилок в Білорусі повторювати не потрібно, потрібно трохи тонше працювати", - зазначає експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...