Експерти розповіли про ціни на житло в Україні (інфографіка)

За словами фахівців, ціни на квартири в різних областях України суттєво відрізняються. Найдорожче житло у Києві, Львові та Одесі. А от найдешевші квартири у Сумах.

Видання Domik.ua опублікувало інфографіку, в якій вказана середня вартість покупки трикімнатних квартир в новобудовах у різних містах України в грудні 2017 року, передають Патріоти України.

Як свідчать інфографіка – найдорожче трикімнатне житло виставлено на продаж в новобудовах Києва – 80 000 доларів. В інших містах центральної частини України найвищі показники у Дніпрі – 35 000 доларів. Найдешевше житло у новобудовах Черкас - всього за25 000 доларів.

У Західній частині України найдорожче житло у новобудовах Львова – за 48 000 доларів. За найнижчою ціною трикімнатні квартири продаються в Ужгороді та Луцьку – 27 000 доларів.

У Східній частині України мінімальні показники простежуються в Запоріжжі – 36 000 доларів. А найдорожчі квартири у житлових комплексах Харкова – 45 000 доларів.

У Південній частині України найдешевші квартири у новобудовах Миколаєва і Херсона – за 28 000 доларів. Найдорожчі – в Одесі 60 000 доларів.

У Північній частині України найменше за покупку трикімнатної квартири можуть віддати покупці в Сумах – всього 20 000 доларів. Найдорожче житло виставлено на продаж в новобудовах Рівного – 30000 доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...