Екстремальні розваги молодих людей ледь не обернулися трагедією (відео)

Шестеро підлітків залізли на міст, але злізти змогли спочатку не всі.

У суботу, 8 грудня, шість екстремалів забралися на Північний міст в Києві. Однак зі спуском у руферів виникли проблеми, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Шість хлопців (на вигляд підлітків) залізли на опору Північного моста близько 14:30.

Небайдужі городяни викликали на міст поліцію. Побачивши екіпаж патрульних, група руферів сховалася в приміщення опори і стала вичікувати. Через деякий час поліцейські «погасили» мигалки і нібито поїхали з місця події. Помітивши, що правоохоронці пішли, екстремали почали свій спуск. Група хлопців благополучно спустилася по тросах і кинулася тікати тротуаром.

У поспіху руфери перелізли перила мосту і спустилися по конструкціях вниз. У цей момент до місця їх втечі під'їхав екіпаж патрульних. Але правоохоронці не встигли зловити хлопців на гарячому - ті благополучно зникли з очей. Поліцейські, поспілкувавшись з працюючими на мосту комунальниками, поїхали.

Однак на цьому історія не закінчилася. Виявилося, що спустилися на землю тільки 5 з 6 руферів.

Один хлопець з групи спускався останнім і рухався повільніше всіх. Ще на початку шляху він передумав лізти вниз і знову видерся на опору. Просидівши там хвилин 15, він знову зібрався з духом і почав спуск. У цей час уже почало сутеніти, пішов сніг і троси стали слизькими. Повільно горе-руфер все-таки благополучно спустився на тротуар мосту і відразу ж утік в протилежну сторону від тієї, куди раніше бігли його товариші. Хлопця ніхто не затримував.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...