Елітний автопарк: Які автомобілі воліють мати представники українського політикуму (інфографіка)

Підтримка вітчизняного автопрому явно не входить до чеснот наших владців.

З моменту Революції Гідності пройшло більше трьох років. У ці роки автомобільний парк органів влади ріс семимильними кроками. Безумовно, це відбилося і на українському бюджеті, з якого на ці цілі було виділено сумарно близько 500 000 000 гривен, - повідомляє видання Слово і діло, передають Патріоти України.

Інфографіка відображає виключно ті машини, які вказали можновладці в деклараціях за 2016 рік.

Почнемо з Президента України і його сім'ї. Петро Порошенко володіє мікроавтобусом Mercedes-benz Vito, випущеним в 2010 році. До слова, три точно таких же автомобіля є і у дітей Гаранта. Дружина Президента Марина Порошенко задекларувала Jaguar XF 2008 року. Очевидно, що це далеко не весь автопарк родини глави держави. За повідомленнями джерел, сім'я Порошенко також володіє BMW 750 LI, Porsche Cayenne і Subaru Impreza. Службовий автомобіль Президента - розкішний Mercedes-Benz S600, який супроводжується великою кортежем.

Якщо вірити декларації мера української столиці Віталія Кличка, то автомобілі він не любить. У спортсмена-політика є мотобайк Fine Custom Puncher2009, а також кілька дуже недешевих велосипедів. У той же час, дружина глави Києва задекларувала автомобілі Land Rover Discovery і Toyota Sequoia.

Глава Верховної Ради вказав в декларації тільки кросовер Suzuki SX4 2013 року. Дружина спікера офіційно володіє Peugeot 508.

Олександр Турчинов, секретар РНБО, згідно з наданими ним даними, володіє тільки однією машиною - Toyota Highlander 2013 року. Але при цьому, як стало відомо, цим авто користується тільки його дружина.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...