Ентузіаст у Чернівцях виростив унікальний тропічний сад з екзотичними фруктами (відео)

У саду є такі різновиди цитрусових, які важко знайти навіть у супермаркетах.

У столиці Буковини – Чернівцях – колишній столяр Іван Галів виростив власну оранжерею з екзотичними фруктами. Ананаси, ківі, лимони та мандарини – що тут тільки не росте, - йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Іван викупив закинуту пилораму і на її місці почав зводити теплицю. Односельці крутили пальцями біля скроні, а дружина лише дивувалась наполегливості чоловіка.

Понад два роки роботи – і нині у п’ятдесятиметровій теплиці – десятки тропічних культур. Чимало адаптованих під наші кліматичні умови. Тут можна знайти плоди лимону сорту F2, виведеного вітчизняними агрономами. Їх вага може сягати півтора кілограми. Також є й такі різновиди цитрусових, які важко знайти і у супермаркетах.

У теплиці чоловік працює цілими днями, адже тропічні фрукти дуже примхливі. Вже навесні Іван планує продавати розсаду та плоди. І вже має чимало замовлень з різних міст України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...