"Еще и экскурсии заказывают. Мы же все уверены были, что это чудо из картона": У мережі підняли на сміх новий фейк росЗМІ

У мережі розвінчали фейк про те, що українці масово їдуть до Криму, щоб помилуватися мостом через Керченську протоку.

На ситуацію звернула увагу блогер RoksolanaToday&Крим в Twitter. Вона поділилася новим фото, яке демонструє, що російські ЗМІ брешуть про небувалий трафік на Кримському мосту, передають Патріоти України.

"На паблік Ялти, кинули з цензурних комментарів - марення, дурниця, брехня...А натовп на мосту я кожен день викладаю. Я просто не знала, що це українці. Думала, 157 мільйонів руссо-туристо, буду знати тепер..." - написала вона.

У коментарях користувачі висміяли те, що заяви окупанктів не відповідають дійсності. Як ми бачимо в соціальних мережах немає жодного підтвердження тому, що на Кримському мосту масово їздять люди, тим більше українці.

"Ага. Ще й екскурсії замовляють. Ми ж всі впевнені були, що це чудо з картону будували", "Навіть якщо і їдуть дивитися на міст, то не українці, то ординці і в*та", "А хрін вони вгадали, туди їдуть щоб міст розхитати. Якщо правильно розрахувати дистанцію і крок, можна його ввести в резонанс, і він розвалиться. Там працює ціла група фізиків", - відзначили користувачі.

Інші коментують так: "А тим часом, затори на пункті пропуску великі. Їдуть звичайно", "А рух то, "потужний" по мосту."


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...