"Если там все, нахр*н, разорвало, как его опознают, просто куски соскребут?": Дружина російського найманця з ПВК "Вагнер" влаштувала істерику

Дружина загиблого в Сирії найманця ПВК "Вагнер" Станіслава Матвєєва Олена заявила, що до сих пір не володіє офіційною информацією про загибель чоловіка.

Олена Матвєєва

"Мені ніхто з чиновників не дзвонив", - сказала Олена в інтерв'ю "Знаку", передають Патріоти України. Так, за її словами, про трагедію повідомив "отаман з Азбесту".

"Спросил сначала, давно ли мы связывались со Стасом. Я ответила, что третий день связи нет. И девочки, у кого мужья там, тоже никто и ничего не знали. Буквально через минуту атаман перезванивает и говорит: "Стаса и Игоря больше нет". Я была в магазине в этот момент, в "Райте". Телефон из рук выронила, вон он сейчас разбитый лежит. Домой шла на автомате, чуть под машину не попала", - сказала вона.

При цьому Матвєєва говорить, що її попросили не "кіпішувати". "Вечером снова атаману перезвонила. Он попросил — не кипишите, мол, ничего толком пока не известно. Я начала узнавать по телам. Попросила, чтобы заказали попа, отпеть по-человечески, когда их доставят. Атаман тогда сказал, что доставить их должны во вторник и официально позвонить с Ростова. Так это на самом деле или как, я не знаю. У казаков пока идет вся информация с Донбасса (плачет). Не знаю, как это у них там все связано. Я пока стараюсь не верить во все это, не готовлюсь к похоронам", - пояснила жінка.

При цьому вона звернулася до влади: "Вы лучше скажите, кто мне сейчас должен позвонить, откуда сообщат? Если там все, нахр*н, разорвало, как его опознают, просто куски соскребут и скажут, что это мой муж, что ли?".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...