"Если Турчинов полезет в Керченский пролив снова, Путин ему ответит", - Гордон

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що українські кораблі знову підуть через Керченську протоку.

Дмитро Гордон

Український журналіст Дмитро Гордон звернувся до секретаря РНБО і підкреслив, що його заяви виглядають дурними і необдуманими, передають Патріоти України.

«Якщо Турчинов ще раз полізе в Керченську протоку, то Путін відповість. Я хоч і не фанат Росії, але заперечувати потужність їх армії просто неможливо, а робити такі заяви, як Турчинов - нерозумно і необдумано», - заявив Гордон.

Нагадаємо, що інцидент в Керченській протоці стався 25 листопада. Російські прикордонники затримали українські кораблі і весь екіпаж. Через добу указом президента України Петра Порошенка в країні було введено військовий стан на один місяць. Заява Турчинова прозвучало пару днів назад.

При цьому деякі російські експерти відзначають, що заява була зроблена спеціально: за їхніми словами, через кілька днів військовий стан в країні закінчиться, тому нібито київська влада планує нові провокації, щоб потім звинуватити в них Росію і продовжити особливий режим в Україні.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...