"Есть такая черта - проституированность'': Українська акторка різко висловилася про зірок, які працюють у Росії (відео)

Українські артисти, які вирушають на гастролі у Росію і говорять, що вони "за мир", повинні, перш за все, розповідати правду про війну зі сцени, на всю аудиторію.

Ірма Вітовська

Таку думку про "голубів миру" висловила знаменита актриса театру і кіно Ірма Вітовська в інтерв'ю "Громадському", передають Патріоти України.

"Є така риса характеру — продажність. Коли ти наступаєш на граблі з власною совістю. Якщо ти говориш, що мені подобається мир, ми за мир... Мені сподобалося, як сказала Тарабарова: "Якщо ти за мир, то виходиш на сцену до мікрофона і розповідаєш усю правду про війну". Ось так, на мільйон людей. Ось це ти поїхав нести мир і розповідаєш все як є. І що це потрібно припиняти, і що тільки ми з вами, не тільки Україна, але і ви теж... А якщо ти береш бабло і в курилці тихенько розповідаєш не всім і на вухо, то це називається — поїхав заробляти бабло", — сказала актриса.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...