Еталон варто було визначати у путіних, а не сантиметрах: У Росії скандал навколо командира військової частини, який вимірював у підлеглих статеві органи

Командир військової частини, дислокованої у селі Рікасіха Архангельської області Росії, дістав чотири роки колонії загального режиму за знущання над солдатами-строковиками.

Кримінальну справу було порушено після масового звернення солдатів строкової служби до військової прокуратури Сєвєродвінського гарнізону. Солдати заявили, що майор, який очолював частину, ображав їх і знущався над підлеглими, - передають Патріоти України з посиланням на інформагентство "Беломорканал".

14 квітня командир наказав особовому складу вишикуватися голими для проведення огляду. Водночас "усе спорядження, поясний ремінь зі штик-ножем, каску, все потрібно було мати при собі і на собі". Потім майор підійшов до строю, вивів із нього рядового і змусив його оглядати і вимірювати лінійкою статеві органи товаришів по службі.

Автори скарги стверджували, що майор пообіцяв дозволити тому, у кого член виявиться довшим, "спати весь наступний день".

У наступні дні командир продовжував знущання, вимагаючи від військовослужбовців привести члени в "бойове положення". Одного з рядових він "змушував робити всякі непристойні дії сексуального характеру щодо товаришів по службі".

Майора визнали винним за двома епізодами перевищення посадових повноважень із застосуванням насильства, а також у трьох аналогічних злочинах без його застосування. Військовий дістав чотири роки колонії загального режиму, його позбавлено права обіймати керівні посади протягом двох років.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...