"Европа - это не Северная Корея. Там строем никто не ходит": "Пьянки-гулянки с тоннами мусора и толпами бухой молодежи - абсолютно обычное явление", - Казанський про наслідки проведення фіналу ЛЧ

Бардак після вечірки - це нормально. Коли у вас вдома гулянка, будьте готові до того, що саме вам доведеться за всіма прибирати.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Читаю возмущенную реакцию на поведение фанатов Ливерпуля в парке Шевченко. Многие оставляют комменты в духе "Какое быдло! Разве европейцы могут так гадить?"

На самом деле, ничего удивительного нет. Европа - это не Северная Корея. Там строем никто не ходит. Пьянки-гулянки с тоннами мусора и толпами бухой молодежи - абсолютно обычное явление. Посмотрите фотки с какого-нибудь Дня Святого Патрика в Ирландии или Дня Леди в Британии. А когда празднуют фанаты - так это вообще трэш и угар.

Да, иногда народ может расслабиться и закатить мегавечеринку до упаду. Это круто и весело. И бардак после вечеринки - это нормально. Когда у вас дома гулянка, будьте готовы к тому, что именно вам придется за всеми убирать.

А праздник получился отличный. У нас такое, к сожалению, редко бывает. Не помню, когда в последний раз видел на улицах столько позитивных, ярких и веселых людей, флагов и песен.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...