"Фахівець із статевого життя глистів", - російський політемігрант про "діагноз" президента РФ

Заява президента Росії Володимира Путіна про те, що труп Леніна в мавзолеї нічим не відрізняється від мощей святих, ще раз підтверджує "діагноз", поставлений йому вбитим опозиціонером Борисом Нємцовим.

Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Це не перша його дивна заява. Наприклад, в листопаді минулого року на зустрічі в жіночій аудиторії, обговорюючи проблеми демографії, він чомусь розгорнуто, протягом близько 5 хвилин, з великим розумінням питання, говорив про статеве життя глистів", - нагадав політик.

"Ми всі дивуємося, а ось Борис Юхимович Нємцов за 2 дні до своєї загибелі майже 3 роки тому все це дуже влучно охарактеризував у своєму інтерв'ю українському телебаченню: "Путін є*нувся". Причому, це сталося вже досить давно", - переконаний Піонтковський.

Опозиціонер, що знаходиться в США в політичній еміграції, зауважив: "Зараз в Америці серйозно обговорюють питання про психічний стан президента Трампа, але, по-моєму, більш назріло питання про стан іншого президента".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...