Наприклад рибу рекомендує не смажити її, а просто посолити, передають Патріоти України.
"Для того, щоб лосось був корисним і краще засвоювався, потрібно просто трохи лимона і трохи, можливо, цукру. І все, більше нічого", – розповів Клопотенко.
В топі корисного – ківі, багатий вітаміном С, і виноград. На думку вчених, його ягоди запобігають появі ракових пухлин. "Цілу гілочку винограду потрібно покласти в духовку, додати трохи солі і трохи олії. Запікати так приблизно 15 хвилин. Він стане ароматним і трохи нагріється. І потім додавати його до м'яса, до риби", – порадив шеф.
Корисними для серця і судин є брокколі й авокадо. Чого не скажеш про салат. Адже він вирощений в теплиці. Інша справа – часник. "Беремо цілу головку часнику, відрізаємо, відправляємо в духовку. Температура 200 градусів, на 20 хвилин. Він пригорає і стає дуже ароматним. І майже кожне блюдо стане смачніше. І не буде такого, що якщо я йду на побачення, то мені не можна їсти часник. Запечена можна", – поділився радою шеф.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...