Фахівці попереджають автовласників: Українські автовикрадачі все більше дивують зухвалістю та винахідливістю

Зухвалі викрадення автомобілів на Україні останнім часом стали траплятися все частіше і частіше.

При цьому зловмисники виявляють неабияку винахідливість для того, щоб виманити власника транспортного засобу із салону, заволодіти машиною і вдало сховатися, - передають Патріоти України з посиланням на Аvtoblog.
Для цього використовуються різні пристосування, які можуть створювати перешкоди або ж імітувати поломку автомобіля. Наприклад, кріплять на колісні диски всілякі прилади шкідливого дії. Наприклад, водій сідає в автомобіль і рушає з місця. Колесо починає голосно і противно скреготати. Природно, що будь-який нормальний автомобіліст, який дбайливо ставиться до свого транспортного засобу, відразу ж зупиниться і вийде подивитися, що сталося. Головний розрахунок тут робиться на те, що схвильований водій вискочить з салону похапцем, залишивши при цьому ключ у замку запалювання. Автокрадію після цього досить швидко сісти за кермо і виїхати. Але бували випадки, що злочинці силою відбирали ключі або ж погрожували зброєю.

Тому не полінуйтеся ретельно оглянути свій автомобіль, перед тим як сісти за кермо. Кілька хвилин витраченого часу можуть вам допомогти уникнути великих проблем в подальшому. Якщо схожа ситуація все ж сталася, то залишаючи салон обов'язково виймайте ключ. Відійдіть на безпечну відстань і озирніться навколо. Якщо все спокійно, підійдіть і огляньте колесо на предмет встановленого на ньому «девайса» викрадачів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...