"Факт, що комерційні судна країн НАТО заходять у Севастополь, для мене неймовірний!" - Бен Годжес

Захід має припинити дії, які натякають на визнання російського суверенітету над Кримом, вважає генерал.

Бен Годжес

Відвідування окупованого Росією Криму суднами країн НАТО – "неймовірне" явище. Таку думку 2 березня в Одесі на міжнародній конференції з безпеки висловив колишній командувач сухопутних військ США в Європі генерал Бен Годжес, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Ми передусім маємо відкинути все, що навіть віддалено виглядає, ніби ми, Захід, визнали російський суверенітет над Кримом. Той факт, що комерційні судна із країн НАТО, таких як Туреччина, заходять у Севастополь, для мене є неймовірним. Як ми можемо, якщо Україна сказала, що ці порти закриті, у країнах НАТО чи інших державах заходити в ці порти так, наче це нормальна справа?" – сказав він.

За словами генерала, Захід має повернути собі ініціативу у питанні Криму. "Я втомився реагувати на Росію весь час. Ми маємо взяти на себе ініціативу і змусити їх реагувати на наші дії, для того, щоб дати відсіч їхній агресії і триваючій експансії", – вважає Годжес.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...