Фанати "Дніпра" розповіли, за що били пику нардепу Юрію Березі

У передвиборчих перегонах, стверджують активісти, цей кандидат від Яценюка посилено експлуатував фанатську тему і вболівальників "Дніпра, їх жертовність на фронті та у волонтерстві. Тепер "топить" легендарний клуб.

На Facebook-сторінці "Рупор Північної Трибуни" було опубліковано заяву фанатів дніпровського Дніпра з приводу вчорашньої бійки, в ході якої постраждав нардеп і президент СК Дніпро-1 Юрій Береза, передають Патріоти України.

Фанати згадують, як був створений Дніпро-1, який вони називають "клубом-іграшкою народного депутата". За їх словами, в місті з'явилося дуже багато реклами іншого клубу, в той час як Дніпро потребував фінансової підтримки.

Ультрас підкреслюють, що спочатку вони намагалися знайти компроміс з уболівальниками і керівництвом Дніпро-1. За їх словами, аргументи не були почуті.

Також вони згадують, що Береза намагався рекламувати себе саме на фанатах Дніпра. У 2014 році саме вони першими в Дніпрі створили волонтерський центр, створили новий символ міста (тризуб на готелі "Парус"), а "кожен третій фанат поїхав в зону АТО".

Саме на цьому акцентував увагу Береза, рекламуючи себе на імені фанатів. Тепер же, за словами вболівальників, коли грошей Коломойського в ФК Дніпро більше немає, клуб теж виявився не потрібним.

При цьому Дніпро-1 зайняв стадіон "Дніпро-арена" і базу в Придніпровську, де раніше базувався саме ФК Дніпро.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...