"Фантастична мішанина!": Данський архітектор поділився враженнями від столиці України (відео)

Данський архітектор Йен Гейл прогулявся по Києву і поділився своїми враженнями про місто.

Йому запам'яталося безліч кіосків, "бомбардування рекламою" і хороша атмосфера, передають Патріоти України з посиланням на "ВВС News Україна".

"Це фантастична суміш нового, покинутого, старого, багато кіосків. Якби я був мером, я б доклав зусиль, щоб зробити їх візуально більш цікавими, щоб вас на бомбардували неприємним несмаком", - зазначив він.

Архітектор порадив очистити простір від рекламних вивісок і щитів, зробити велосипедні доріжки і зберегти фермерські ринки.

Також Гейл побував на Андріївському узвозі: "Дуже добре сприймається. Вся атмосфера тут більш людська. Я також дивлюся на бруківку, вона відповідає оригінальному стилю. Хоча це стає для міст по всій Європі великою проблемою, тому що дуже погано для літніх людей і для багатьох видів жіночого взуття".

Крім того, архітектор порадив зменшити кількість місць для паркування. "У цього міста є пристрасть до автомобілів. Сподіваюся, що ця пристрасть ослабне. І ви, як і інші міста, зменшите кількість запаркованих авто", - підкреслив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...