ФБР вивчає ще одне "російське досьє" на Трампа, - ЗМІ

На главу Білого дому Дональда Трампа у 2016 році склали ще одне "досьє" – схоже на компромат, зібраний колишнім офіцером британської розвідки Крістофером Стілом.
Слідчі ФБР вивчають документ на наявність нової інформації, яка може допомогти у розслідуванні щодо впливу Росії на вибори в США у 2016 році, - повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Друге "досьє" зібрав Коді Ширер, колишній журналіст, який у 1990-і роки був близький до адміністрації Клінтона. "У Вашингтоні Ширер вважається фігурою неоднозначною. Консервативні ЗМІ звинувачують його в тому, що він – з числа "тих, хто займається брудною роботою" і є представником оточення Клінтона. Докази того, що виборчий штаб Гілларі Клінтон знав про "досьє" Ширера, відсутні", – зауважує видання.

Як зазначається, другий компромат на Трампа передав для ФБР у жовтні 2016 року автор першого "досьє" Крістофер Стіл. До нього воно потрапило від американського зв'язкового після того, як ФБР попросило колишнього агента MІ6 надати будь-які документи або докази, які могли б виявитися корисними в проведеному розслідуванні. Стіл заявив, що не може ручатися за достовірність матеріалів із "досьє" Ширера, йдеться у статті.

"В обох документах вказується, що Дональд Трамп був скомпрометований під час поїздки до Москви у 2013 році, де він нібито розважався із повіями в п'ятизірковому готелі. В "досьє" Ширера згадується неназване джерело в ФСБ Росії, – переповідають журналісти.

Щоправда, жодне із тверджень компромату на Трампа редакція The Guardian підтвердити не може.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...