Федерації боксу Росії обіцяє засудити Олександра Усика

Порушення домовленостей про бій з Муратом Гассієвим можуть вплинути на кар'єру Усика, вважають у Федерації боксу Росії.

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що українського боксера Олександра Усика "чекають серйозні наслідки", якщо його бій у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) з Муратом Гассієвим не відбудеться 21 липня в Москві, передають Патріоти України.

"Контракти боксерів з WBSS досить жорсткі, тому зрив бою однієї із сторін може мати серйозні наслідки, зокрема, суди. На організацію бою вже витрачено пристойну кількість коштів. Але по факту це вже зона відповідальності WBSS, і тільки з ними можна вести переговори. Ну, а порушення домовленостей і подальші розгляди можуть вплинути на кар'єру Усика", – заявив Кремльов.

Поєдинок повинен пройти на території спорткомплексу "Олімпійський".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...