"Феєричний довбо*об!": Російський сенатор видав нову версію окупації Криму (відео)

Скандальний російський сенатор Франц Клінцевич заявив, що Росія анексувала український Крим, щоб уникнути його захоплення НАТО.

Франц Клінцевич

Це Україна нібито погодила з військовим блоком ще у 2007 році. Божевільну теорію член Ради Федерації Росії озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"В 2007 году, по большому счету, Крым Украиной был полностью передан США как ключевая база. И в Крыму, с точки зрения современного украинского законодательства, на основании тендеров, были запланированы казармы, расширенная военно-морская база, в Севастополе — с вселением кораблей и подводных лодок. Было продумано все, что связано со школами и детскими садами, был заключен тендер", сказав Клінцевич.

Він додав, що на українському півострові нібито були заплановані військові об'єкти, які за своїм військово-стратегічним значенням могли вплинути на безпеку не тільки всього чорноморського узбережжя, а й Росії зокрема.

"Последствия, которые могли быть после того, что там американцы запланировали, были бы колоссальные!" завершив нахабне виправдання окупації частини України Клінцевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...