"Фейєричний довбо*об!": Скандальний "балерун" видав черговий перл про велич Путіна (фото)

Скандальний український артист балету Сергій Полунін, який нещодавно отримав російське громадянство, зробив чергову заяву про "велич" президента Росії Володимира Путіна.

Сергій Полунін

На думку 29-річного Полуніна, Путін має стати "лідером усього світу", і тоді він "повністю переможе зло на планеті". Абсурдне висловлювання епатажний танцюрист розмістив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"З'явилося сильне відчуття, а що коли Володимир Путін стане Лідером Всього Світу. Я Буду молитися за це, бо це буде повна перемога над злом. Він хороша людина, сильна, харизматична, повна світла і любові. Нехай всесвіт допоможе йому перемогти зло. Я вірю що це і буде майбутнє, моя енергія допоможе йому в цьому", — написав Полунін.

Його фоловери активно відреагували на дивний пост, проте їхні думки розділилися на два "табори". Дехто назвав скандального артиста неадекватним і позбавленим здорового глузду. Також знайшлися і ті, хто вирішив, що Сергій таким чином просто тролить публіку, а його заяви є банальною провокацією.

"У нього дах потік. Що його так криє? Яка мета?" — обурилися фоловери.

"Може це жирний тролінг такий? Весь прикол в тому, що не зрозуміло, чи то він сам так думає, чи то жартує", — припустили інші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...