Forever alone: Відома українська співачка-патріотка заявила про розлучення (фото)

Українська співачка і волонтерка Анастасія Приходько натякнула, що в її житті більше немає близьких стосунків, і своєю свободою, вона дуже задоволена.

Про це вона написала на своїй сторінці в мережі Instagram, передають Патріоти України.

“Жінка відчуває щастя тільки тоді, коли вона одна! Я зрозуміла що сталося, і чому реальність і я були окремо! Тепер я хочу бути “forever alone” !!!! Тоді все буде добре, з душею, думками, і ніяких є**чих страждань! За**ало мене!))) Я тепер щаслива і вільна! Треба відзначити цю справу)”, – поділилася вона.

приходько

Шанувальники співачки висловили розуміння і підтримку.

Приходько ретельно приховує своє особисте життя. 4 квітня 2010 року Анастасія народила дочку Нанну від абхазького бізнесмена — Нурі Кухілава. Пара розлучилася в 2013 році. У 2013 році Анастасія знову вийшла заміж. Про її останнього обранця відомо не так багато. Сама співачка не говорила, ким є її чоловік, і на всі питання лише відповідала, що він бізнесмен.

«Ми знайомі з самого дитинства, зі школи, — зізнається Анастасія. — Саша старше за мене і тому шкільного романа не було, я лише ходила і тихо в серці його любила і ніхто не знав про це. Незабаром, коли мені виповнилося 18 був блискавичний роман, але ми не довго зустрічалися, нічого не вийшло, ми розлучилися. Періодично я дізнавалася, де Саша і що з ним, але на цьому все й закінчувалося. І ось, через 10 років, у мене виявився номер його телефону і я просто вирішила зателефонувати і дізнатися, як він. Набрала, домовилися зустрітися».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...